Το Loba sports club είναι ένα αθλητικό project που ξεκίνησε την λειτουργία του τον Απρίλιο του 2021. Στην αρχική του λειτουργική μορφή περιλαμβάνει 3 γήπεδα padel ( 2 εξωτερικά + 1 εσωτερικό) 1 sports cafe με sport boutique και χώρο αποδυτηρίων. Στην δεύτερη φάση (Νοέμβριο 2021) προστέθηκαν αλλά 2 γήπεδα padel (1 εξωτερικό και 1 εσωτερικό) ανεβάζοντας τον αριθμό των γηπέδων Padel σε 5. Στην τρίτη φάση (Σεπτέμβριος 2022) προστέθηκαν και άλλα 3 γήπεδα Padel (2 εσωτερικά, από τα οποία το 1 είναι μονό γήπεδο και 1 Πανοραμικό 360 εξωτερικό), ανεβάζοντας τον αριθμό των γηπέδων σε 8 γήπεδα Padel. Στην τέταρτη φάση με την οποία θα ολοκληρωθεί και το Project θα προστεθούν άλλα 3 γήπεδα  με τα οποία το LOBA θα γίνει το μεγαλύτερο Padel Club των Βαλκανίων

Αυτή την στιγμή είμαστε το μοναδικό Padel Club στην Ελλάδα που διαθέτει 8 γήπεδα Padel από τα οποία τα 4 είναι εσωτερικά.

Το Loba sports club βρίσκεται σε θέση μεγάλης προβολής δίπλα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean cosmos και στο ψυχαγωγικό πάρκο Magic Park σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Στον  1,5 χρόνο λειτουργίας έχουν διοργανωθεί ήδη 4 τουρνουά Padel με συμμετοχές πάνω από 1000 παικτών από την Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη Λάρισα, Βόλο αλλά και από Μάλτα Ιταλία, Γαλλία, Φινλανδία και  Βουλγαρία.