Το PADEL είναι μία εξαιρετική επιλογή για να φέρει κοντά την οικογένεια και τον αθλητισμό.

Η απλότητα του αθλήματος και η δυνατότητα διασκέδασης μέσα από το παιχνίδι, το καθιστά ευκαιρία εκτόνωσης και άθλησης.

Τα οφέλη του είναι πολλά για όλα τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους.

Ενισχύει την κοινωνικοποίηση

Το PADEL είναι ένα άθλημα που ψυχαγωγεί και διασκεδάζει. Από την αρχή του παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο και μέχρι την επιστροφή στο σπίτι όλα τα μέλη της οικογένειας  απολαμβάνουν τις απίθανες μπαλιές που ανταλλάσσονται, την επικοινωνία μεταξύ τους και την ευχάριστη διάθεση.  Οι αγαπημένοι φίλοι της οικογένειας μπορούν να προσκληθούν σε ένα οικογενειακό «τουρνουά» , στο τέλος του οποίου όλοι θα έχουν κερδίσει από την ενίσχυση της φιλίας, του αθλητικού προτύπου και να αποκτήσουν ένα ευχάριστο χόμπι.

Ενθαρρύνει υγιή αθλητικό τρόπο ζωής 

Το PADEL, όπως και κάθε άθλημα, ενδυναμώνει τα παιδιά ως χαρακτήρες και ως προσωπικότητες. Μέσω του παιχνιδιού στο γήπεδο, οι νεαροί αθλητές αγωνίζονται, αντιλαμβάνονται το σώμα τους και αποκτούν αντοχή, εκφράζονται και διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους, επικοινωνούν με άλλους συναθλητές, χαίρονται από την νίκη τους, κερδίζουν από την ήττα τους και χτίζουν ανθρώπινες σχέσεις,  Η αξία του αθλητισμού διδάσκεται καθημερινά. Η οικογένεια που ανήκει στον χώρο του αθλητισμού, κατανοεί τον υγιές τρόπο ζωής, αποτελεί πρότυπο για τα μέλη της και βρίσκεται πίσω από την επιτυχία των παιδιών της.

Είναι εναλλακτικός και οικονομικός τρόπος διασκέδασης και ψυχαγωγίας

Το PADEL είναι ένα άθλημα που δεν απαιτεί μεγάλο κόστος και τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν την αθλητική τους δραστηριότητα από μικρή ηλικία. Ο εξοπλισμός που χρειάζεται είναι η ρακέτα PADEL και τα άνετα αθλητικά ρούχα. Το κόστος κράτησης του γηπέδου σε ένα αθλητικό κλαμπ συνήθως δεν είναι πολύ υψηλό, οπότε ένα παιχνίδι PADEL για την οικογένεια θα μπορούσε να αποτελεί μία τέλεια εναλλακτική λύση σε άλλα σχέδια, όπως είναι η έξοδος για δείπνο ή οι ταινίες και ο κινηματογράφος. Επιπλέον, αυτό το οικογενειακό πλάνο διασκέδασης είναι περισσότερο υγιές!